NANTI DULU! Kami ada sesuatu untuk anda.

Ada PERSEDIAAN EXTRA untuk anda sukses tahun 2021 ini.

Kami COMPILE kan 5 eBook Penting untuk persediaan temuduga anda tahun 2021 ini. Rujukan ini adalah versi 2020 tetapi boleh digunakan untuk tahun 2021 ini. Hanya RM40 setiap satu, tetapi hari ni kita BUNDLE kan. Tak perlu bayar banyak!

Setiap ebook ini adalah milik peserta-peserta bengkel kerjaya. Mereka yang serius nak jawatan-jawatan kerajaan kami berikan ebook ini.

Tetapi hari ini kami buka peluang untuk anda miliki koleksi rujukan PREMIUM ini juga

Extra 1
Rahsia Teknik Menjawab Soalan Temuduga

b
Bagaimana untuk menjawab soalan-soalan “killer” mengenai jawatan yang dipohon oleh anda. Jika anda tidak tahu teknik ini, bahaya menanti anda…
b
Apa dia soalan yang berbentuk menguji “communication skill”? Inilah soalan yang akan akan menguji kemampuan, kekreatifan, keyakinan, kebolehkerjasamaan, kematangan dan kebolehan anda.
b
Mengetahui bagaimana soalan yang menguji cara pengurusan masa dan stress semasa bekerja yang mana ianya amat diperlukan oleh seorang penjawat awam. Walaupun ianya sukar, anda jangan risau! Ebook ini akan membongkarkan jawapannya.
b
Menjawab soalan yang menguji “Essential Professional Skills” anda yang bermaksud ke-professionalan anda dalam melakukan kerja. Budaya kerja professional amat dititikberatkan dalam sektor awam demi menjaga kredibilitinya.
b
Dan beberapa lagi soalan killer seperti soalan-soalan mengenai “Background anda”, “kekuatan & kelemahan diri”, “Kerjaya terakhir anda”, “Soalan khusus bagi mereka yang berada di tahun akhir atau lepasan universiti mahupun lepasan sekolah”, “Jabatan atau agensi yang anda minta jawatan tersebut”, juga proses dan usaha pencarian kerja anda dan bermacam-macam lagi.

Extra 2
Rahsia Kejayaan dan Kegagalan Calon Temuduga

b
Kisah kejayaan dalam temuduga yang diceritakan kembali oleh mereka yang telah berjaya bergelar sebagai seorang penjawat awam.
b
Kisah kegagalan dalam temuduga yang diceritakan kembali oleh mereka yang telah gagal bergelar sebagai seorang penjawat awam.
b
Anda akan mengetahui apa yang perlu anda lakukan & apa yang perlu anda elakkan ketika menghadiri temuduga kerja kerajaan. Anda pasti tidak akan mengulangi kesilapan yang serupa lagi selepas ini.
b
Kisah-kisah ini mampu membuatkan anda memotivasikan diri anda dalam usaha mendapatkan kerja di sektor awam ini. Ada satu kisah sedih yang anda baca nanti mampu menitiskan air mata anda dan akan membuatkan anda lebih menghargai kehidupan anda.
b
Satu kisah seorang insan yang amat berjasa dalam membantu rakyat Malaysia dalam mencari kerja kerajaan atau memberi maklumat mengenai kekosongan jawatan dalam sektor awam turut dimuatkan kisahnya di dalam ebook ini.

Extra 3
Rahsia Penulisan Resume Temuduga

b
Jika anda tahu menulis resume, tahniah! Tapi adakah resume anda benar-benar bagus? Dalam modul ini anda akan diterangkan.
b
Anda tidak perlu susah-susah lagi untuk menulis resume. Kerana kami telah sediakan template khas yang boleh anda gunakan terus.
b
Resume nak disediakan dalam bahasa Inggeris ke Malaysia? Kami ada sediakan untuk kedua-duanya.

Extra 4
Rahsia Penampilan Temuduga

b
Bagaimana untuk tampil berkeyakinan di hari temuduga.
b
Bagaimana membuatkan penemuduga nampak anda calon yang paling layak.
b
Bagaimana ‘first impression’ yang memukau.
b
Pakaian yang paling sesuai untuk hadir temuduga.

Extra 5
Rahsia Lebih Dari 250 Soalan Dan Jawapan Temuduga

b
Anda rungsing memikirkan soalan temuduga? Usah risau! Dengan bantuan ebook ini anda dapat meneliti soalan dan jawapan yang kami sediakan untuk bantu persediaan anda.
b
46 Soalan berkenaan Pengenalan Diri. Soalan-soalan jenis ini merupakan soalan panel temuduga bertanya untuk mengenali diri anda dengan lebih dekat lagi. Perkenalkan diri anda kepada mereka dengan lebih efektif.
b
Anda risau tentang soalan tentang pengalaman anda? Kami sediakan 17 Soalan tentang Kelayakan dan Pengalaman untuk rujukan anda sebelum hari temuduga tiba. Jadi, buangkan rasa risau anda jauh-jauh.
b
Dalam temuduga kerja kerajaan, anda mesti tahu skop jawatan yang anda pohon. 45 Soalan tentang Info Jawatan memadai untuk rujukan anda.
b
Dan banyak lagi soalan-soalan tentang Penyelesaian Masalah, Kenegaraan, Isu Semasa, Integriti dan Akhlak dan soalan-soalan berdasarkan Psikologi. Ya…himpunan soalan ini bakal mengurangkan kerisauan anda. Hadir ke temuduga dengan lebih tenang dan bersedia.

Kami nak anda GEMBIRA untuk diri sendiri dan orang SEKELILING Anda. Mak Ayah anda? Pasangan anda?

Pilih pakej tempahan sekarang di bawah. Ada 4 PAKEJ di bawah;

PAKEJ GOLD

RM80
 • Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Teknik Menjawab Soalan Temuduga Ada
 • Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Rahsia Penampilan Temuduga Tiada
 • 250 ++ Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan Tiada

PAKEJ SUPER

RM60
 • Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Teknik Menjawab Soalan Temuduga Ada
 • Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
 • Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
 • Rahsia Penampilan Temuduga Tiada
 • 250 ++ Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan Tiada

PAKEJ BASIC

RM40
 • Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan Ada
 • Teknik Menjawab Soalan Temuduga Tiada
 • Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
 • Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
 • Rahsia Penampilan Temuduga Tiada
 • 250 ++ Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan Tiada
Pembayaran di terima melalui Perbankan Online / Online Transfer / ATM / Mesin Deposit / Kad Kredit & pembayaran 100% di jamin selamat.
2023 © Hakcipta Terpelihara. Inforkerjaya PLT