Temuduga Penolong Pegawai Tadbir Gred N27

PERHATIAN : Rujukan ini khas untuk calon yang ingin mencerahkan peluang untuk LULUS temuduga Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 yang berlangsung Mei – Jun 2013 ini.

 

Juliana Che Hasim, pembeli Pakej Rahsia LULUS Temuduga Kerja Kerajaan (RLTKK) ini menyatakan beliau berusaha berdasarkan tips dan panduan yang terkandung dalam pakej tersebut, dengan izin-NYA berjaya melepasi temuduga kerja kerajaan dan kini bergelar seorang pekerja sektor awam di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

 

Penolong Pegawai Tadbir Gred N27

 

Dalam apa jua bidang untuk mencapai hasil yang diidamkan seseorang itu haruslah mempunyai elemen PENTING pada peringkat permulaan lagi iaitu MEMPUNYAI ILMU PENGETAHUAN. Begitu juga dengan temuduga jawatan kerja kerajaan.

 

Ya, mempunyai ilmu pengetahuan adalah langkah permulaan untuk LULUS Temuduga jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N17. Lengkapkan diri anda sebelum melangkah ke bilik temuduga kelak.

 

3 faktor yang menjadi penyumbang kegagalan calon dalam seisi temuduga kerja kerajaan adalah :

 

Bergantung harap pada nasib semata-semata.
-Jika gagal, maka gagal. Apa boleh buat. Kalau lulus, maka lulus.

 

Tiada tindakan & tidak berusaha.
-Tiada usaha melakukan kajian tentang keperluan temuduga kerja kerajaan.

 

Tiada ilmu pengetahuan & panduan.
-Majoriti yang GAGAL dalam temuduga kerja kerajaan adalah kerana tiada panduan yang efektif bagi membantu persediaan dalam menghadapi selok-belok temuduga sektor perkhidmatan awam.

 

=>>KLIK SINI Untuk Mendapatkan Pakej Rahsia LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

 


 

TAHUKAH ANDA?

 

Peratusan kecil 3.33% pemohon yang berjaya menjawat jawatan kerja kerajaan.

Berdasarkan statistik-statistik di atas, pasti ramai ‘kecut’ untuk berangan-angan untuk berkhidmat dalam sektor awam. Persaingan sangat tinggi! Dari 1.5 juta calon yang memohon, hanya 50 ribu calon sahaja yang berjaya!

Memang sukar untuk berjaya mendapat kerja kerajaan jika kita melihat kepada persaingan tinggi ini. Ramai dah ‘kalah’ awal setelah melihat statistik ini..

 

Itulah yang mereka tak sedar sebenarnya..

 

Pedulikan statistik tersebut, dan FOKUS  untuk..

 

LALUI dan LULUS TEMUDUGA PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N27

 

 

 

Pakej Rahsia LULUS Temuduga Kerja Kerajaan merupakan panduan yang ditulis oleh En. Jamaluddin B. Bahari untuk membantu calon-calon temuduga kerja kerajaan berjaya dalam sesi temuduga dan seterusnya menjawat jawatan kerajaan. Panduan ini didatangkan dalam bentuk eBook (dibuka & dibaca menggunakan pdf file).

Pakej ini bukanlah suatu panduan baru kerana panduan ini telah diperkenalkan kepada umum sejak tahun 2009 dan telah melalui 4 kali fasa kemaskini (update).

 

 

5 Modul Pakej Rahsia LULUS Temuduga Kerja Kerajaan (RLTKK)

 

Modul 1 : Rahsia Persiapan Temuduga

Modul 2 : Rahsia Teknik Menjawab Soalan Temuduga Secara Efektif

Modul 3 : Contoh Soalan Dan Skema Jawapan Temuduga

Modul 4 : Kegagalan dan Kejayaan Temuduga (Kisah Realiti Dan Motivasi)

Modul 5 : Penulisan Resume Untuk Temuduga

 

 

Bagaimana Pakej RLTKK dapat membantu calon temuduga Penolong Pegawai Tadbir Gred N17 ?

 

=>Membantu anda membuat persediaan secara menyeluruh.

Isi kandungan Pakej RLTKK ini ditulis berdasarkan pengalaman luas En. Jamaluddin sendiri dan juga melalui kajiannya yang mendalam tentang temuduga kerja kerajaan. Kajian yang dibuat termasuk perbincangan dengan ramai calon-calon yang telah berjaya lulus, perbincangan dengan bekas-bekas panel temuduga kerja kerajaan dan membuat rujukan terhadap bahan bacaan lain.

Panduan ini boleh digunapakai untuk semua jawatan dan bukan untuk jawatan yang tertentu sahaja.

 

=>Menjimatkan masa anda dan memudahkan persiapan temuduga anda.

Anda tidak perlu lagi tercari-cari soalan yang selalu ditanya oleh panel, tidak perlu teragak-agak tentang apa yang diinginkan oleh panel dan  tidak perlu menghabiskan berjam-jam mencari tips bagaimana menjawab soalan temuduga dengan berkesan.

 

=>Mengetahui perkara penting yang perlu diberi penekanan dan perhatian.

Anda hendaklah fokuskan usaha anda pada perkara yang penting dan apa yang ingin didengar dan dilihat oleh panel temuduga. Kebanyakan dari kita memberi tumpuan kepada perkara yang kurang penting sekaligus menjejaskan peluang mereka untuk berjaya dalam temuduga tersebut.

 

=>Mengajar anda bagaimana untuk memberi jawapan yang berkesan.

Jawapan anda memainkan peranan yang penting untuk anda lulus. pakej ini membantu anda tentang bagaimana anda boleh memberikan jawapan yang berkesan sekaligus memikat hati panel temuduga.

 

=>Pembahagian isi kandungan mengikut modul-modul.

Membolehkan anda memberi tumpuan satu persatu secara teratur dan berkesan. Penggunaan bahasa dan penerangan yang mudah difahami. Anda diajar langkah demi langkah apa yang perlu dilakukan dari mula hingga akhir.

 

=>Kandungan ditulis berdasarkan pengalaman luas En Jamaluddin sendiri dan juga kajiannya.

Ianya yang meliputi perbincangan bersama calon-calon yang telah berjaya lulus, perbincangan bersama panel-panel temuduga kerja kerajaan, rujukan terhadap bahan-bahan bacaan ilmiah berkaitan temuduga yang lain.

 

=>Jaminan pulangan wang sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan Pakej RLTKK.

 

 

Sekiranya anda rasakan kandungan pakej ini tidak memberikan sebarang maklumat yang anda inginkan, anda boleh meminta pulangan wang (refund) dari pihak penerbit pakej ini.

 

 

Dengan adanya perkara-perkara di atas, persediaan menghadapi temuduga Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 akan menjadi lebih mudah dan mampu memberikan keputusan yang memberangsangkan.

 

Penolong Pegawai Tadbir Gred N27

Comments

  1. MOHAMAD FADZIL BIN JAMALUDIN says

    Kerja adalah tanggungjawab saya

Speak Your Mind

*