RLTKK – Kunci Utama Kejayaan Calon Temuduga Kerja Kerajaan

PERHATIAN : Pakej rujukan RLTKK v4 khas buat mereka yang ingin meningkatkan peluang LULUS temuduga kerja kerajaan. Ianya sesuai untuk semua jenis jawatan kerajaan / sektor perkhidmatan awam.

*Pakej Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan (RLTKK)

 

 

Pakej RLTKK v4 adalah perkongsian tips,panduan, maklumat & info yang DIJAMIN dapat membantu calon temuduga yang mahu LULUS temuduga dan bakal menjawat jawatan kerajaan. Baca kandungan pakej e-book RLTKK ini dan praktiskan segera! Usah bertangguh lagi.

 

Berikut adalah sebahagian himpunan kata-kata pembeli pakej RLTKK yang telah mengaplikasikan tips,panduan, info & maklumat yang terkandung dalam pakej tersebut.

 

Hisham Mohd – pembeli pakej RLTKK : ” … Telah melalui banyak kegagalan seisi temuduga dan akhirnya berjaya menjawat jawatan dalam sektor awam selepas menggunakan tips / panduan Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan …”

 

 

Hayden Shamril – pembeli pakej RLTKK : ” … Membantu meningkatkan keyakinan berhadapan dengan panel penemuduga apabila menggunakan tips / panduan dalam pakej RLTKK …”

*Hayden Shamrill telah berjaya LULUS temuduga jawatan Pegawai Imigresen Gred KP17

 

 

Buat pengetahuan umum, pakej RLTKK telah membantu ribuan calon temuduga kerja kerajaan sejak 2009 dan telah melalui 4 kali proses kemas kini / update agar kandungannya relevan.

 

>>KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD PAKEJ RLTKK SEKARANG !<<

 

Setiap tips, panduan & info yang dihimpunkan dalam pakej ini hasil penelitian, kajian & pengalaman Sdr Jamaluddin Bin Bahari, iaitu penulis RLTKK. Namun begitu, apa yang ingin ditekankan di sini adalah, setiap isi kandungan yang terdapat dalam e-book RLTKK ini memberikan gambaran selok-belok seisi temuduga kerja kerajaan yang bakal calon lalui kelak.

 

Jelas sekali pakej RLTKK bukan untuk semua. Ianya amat sesuai untuk calon temuduga yang betul-betul serius mahu LULUS temuduga sektor kerajaan / SPA dan bakal menjadi sebagaian ‘keluarga’ penjawat awam kerajaan Malaysia.

 

 

5 Modul Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

Modul 1 : Rahsia Persiapan Temuduga

Modul 2 : Rahsia Teknik Menjawab Soalan Temuduga Secara Efektif

Modul 3 : Contoh Soalan Dan Skema Jawapan Temuduga

Modul 4 : Kegagalan dan Kejayaan Temuduga (Kisah Realiti Dan Motivasi)

Modul 5 : Penulisan Resume Untuk Temuduga

 

 

>>KLIK SINI Untuk Membeli Pakej RLTKK

 

Ini bermakna, apabila pembeli e-book RLTKK sebenarnya telah menjimatkan ratusan ringgit dan berjam-jam masa untuk mendapatkan maklumat,info & tips bagi mempelajari cara yang betul untuk LULUS dalam temuduga kerja kerajaan.

 

 

Kelebihan Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

 

=>Penggunaan bahasa dan penerangan yang mudah difahami. Anda diajar langkah demi langkah apa yang perlu dilakukan dari mula hingga akhir.

=>Pembahagian isi kandungan mengikut modul-modul membolehkan anda memberi tumpuan satu persatu secara teratur dan berkesan.

=>Kandungan ditulis berdasarkan pengalaman luas En Jamaluddin sendiri dan juga kajiannya yang meliputi perbincangan bersama calon-calon yang telah berjaya lulus, perbincangan bersama panel-panel temuduga kerja kerajaan, rujukan terhadap bahan-bahan bacaan ilmiah berkaitan temuduga yang lain.

=>Panduan ini boleh digunapakai untuk semua jawatan dan bukan untuk jawatan yang tertentu sahaja.

Jacqueline Ramping – Pembeli Pakej RLTKK ini LULUS temuduga kerja kerajaan & dilantik sebagai Pegawai Tadbir Gred N41 …”

 

 

 

 

Amsyar Mf – Pembeli Pakej RLTKK & berjaya menjawat jawatan Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi ) N17 di Kementerian Pelajaran Malaysia.

 

=>Jaminan pulangan wang sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan. Sekiranya anda rasakan kandungan pakej ini tidak memberikan sebarang maklumat yang anda inginkan, anda boleh meminta pulangan wang (refund) dari pihak penerbit pakej ini.

 

 

Pakej RLTKK – Jaminan Pulang Wang Semula

 

Pakej RLTKK yang ditulis oleh Sdr Jamaluddin Bin Bahari sudah membantu ribuan calon temuduga kerja kerajaan sejak tahun 2009. Andai kata pembeli gagal dan tidak berpuas hati dengan isi kandungan e-book RLTKK, terus minta semula wang serta merta.

Sdr Jamaluddin Bin Bahari berani membuat jaminan ‘berani mati‘ ini kerana beliau yakin &  percaya dengan apa yang disampaikan dalam pakej RLTKK. Beserta dengan kemaskini percuma untuk setiap edisi kepada pembeli edisi terdahulu.

Jadi, tidak ada sebarang kerugian yang berpihak pada pembeli. Semua risiko ditanggung oleh Sdr Jamaluddin Bin Bahari. Sekiranya anda sudah melakukan tindakan seperti:

1.Beli Pakej RLTKK (Klik di sini).
2.Ulangkaji e-book & mempraktikkannya.
3.Hadir ke temuduga kerja kerajaan.

Kemudian anda dapati setiap maklumat yang dibekalkan langsung tidak membantu. Terus hubungi Sdr Jamaluddin Bin Bahari untuk dapatkan semula 100% wang anda.

 

Bagaimana Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan dapat membantu anda ?

 

=>Membantu anda membuat persediaan secara menyeluruh.

Isi kandungan pakej ini ditulis berdasarkan pengalaman luas En. Jamaluddin sendiri dan juga melalui kajiannya yang mendalam tentang temuduga kerja kerajaan. Kajian yang dibuat termasuk perbincangan dengan ramai calon-calon yang telah berjaya lulus, perbincangan dengan bekas-bekas panel temuduga kerja kerajaan dan membuat rujukan terhadap bahan bacaan lain.

 

=>Menjimatkan masa anda dan memudahkan persiapan temuduga anda.

Anda tidak perlu lagi tercari-cari soalan yang selalu ditanya oleh panel, tidak perlu teragak-agak tentang apa yang diinginkan oleh panel dan  tidak perlu menghabiskan berjam-jam mencari tips bagaimana menjawab soalan temuduga dengan berkesan.

 

=>Mengetahui perkara penting yang perlu diberi penekanan dan perhatian.

Anda hendaklah fokuskan usaha anda pada perkara yang penting dan apa yang ingin didengar dan dilihat oleh panel temuduga. Kebanyakan dari kita memberi tumpuan kepada perkara yang kurang penting sekaligus menjejaskan peluang mereka untuk berjaya dalam temuduga tersebut.

 

=>Mengajar anda bagaimana untuk memberi jawapan yang berkesan.
Jawapan anda memainkan peranan yang penting untuk anda lulus. pakej ini membantu anda tentang bagaimana anda boleh memberikan jawapan yang berkesan sekaligus memikat hati panel temuduga.

 

=>Tips menulis resume yang berkesan.

Perkara ini diterangkan dalam modul 5 Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan.

 

Dengan adanya 5 perkara di atas, persediaan menghadapi temuduga kerja kerajaan akan menjadi lebih mudah dan mampu memberikan keputusan yang memberangsangkan.

 

PELABURAN UNTUK ANDA BERJAYA TEMUDUGA KERJA KERAJAAN HANYA RM 40 SAHAJA!

 

KLIK SINI UNTUK MENDAPATKAN PAKEJ LULUS TEMUDUGA KERJA KERAJAAN.

 

Nota Tambahan:

Jika anda membuat keputusan mendapatkan Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan ini, pastikan anda tidak lengah-lengahkan kerana :

 

=>En. JamalUDDIN mungkin akan menaikkan harga, RM40 adalah harga diskaun setakat ini

=>Jualan mungkin ditutup bila-bila masa oleh En. Jamal.

Comments

  1. I was recommended this blog through my cousin. I am now not certain whether or not this put up is written by way of him as nobody else realize such specified about my problem. You’re wonderful! Thank you! zizkdsm756

  2. Spot on with this write-up, I actually suppose this web site wants far more consideration. I’ll probably be again to learn way more, thanks for that info.

  3. I simply want to say I am all new to blogging and certainly savored you’re web blog. Most likely I’m want to bookmark your website . You actually have really good writings. Many thanks for sharing your blog.

Trackbacks

  1. […] meningkatkan tahap persediaan anda, admin syorkan Pakej Rahsia LULUS Temuduga Kerja Kerajaan (RLTKK) yang telah membantu ramai calon temuduga sejak 2009 dari pelbagai peringkat / jenis jawatan dalam […]

  2. […] kerap ditanya semasa seisi temuduga jawatan kerajaan atau jawatan SPA, anda disyorkan mendapatkan Pakej Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan (RLTKK) yang mempunyai 5 modul lengkap untuk persediaan menghadiri seisi temuduga […]

  3. […] –>Artikel Kunci Utama Kejayaan Calon Temuduga Kerja Kerajaan […]

Speak Your Mind

*